BASEL - PRISHTINAab 39.99 Sfr *

DÜSSELDORF - PRISHTINAab 89.99 € *

STUTTGART - PRISHTINAab 100.99 € *

MÜNCHEN - PRISHTINAab 130.99 € *

MALMO - PRISHTINAab 99.99 € *

GÖTEBORG Landvettern - PRISHTINAab 99.99 € *HELSINKI - PRISHTINAab 109.99 € *

DORTMUND - PRISHTINAab 109.99 € *

BREMEN - PRISHTINAab 159.99 € *


slideshow -->
Air Munich

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga :
Deri:
Kthimi nga :
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

 Air Munich - Deutschland Germany

München:
Düsseldorf:
Stuttgart:
Mobil:
089 41 616 693
0211 7495 1163
0711 2172 0493
+49 176 375 02028

 Air Munich - Schweiz Switzerland

Basel:
Zürich:
Mobil:
061 588 0507
044 500 3700
+41 79 4657 702

 Air Munich - AUSTRIA Austria

Mobil:
072 0518 893

 Air Munich - Schweiz SWEDEN

Malmö:

Mobil:
040 668 8115
040 693 5666
+41 79 4657 702

 Air Munich - ITALY ITALY

Verona:
045 786 0379

 Air Munich - FRANCE FRANCE

Lyon:
04654 30 680

 Air Munich - Schweiz Kosovë

Prishtina:
Mitrovica:
Mobil:
Mobil:
038 410 666
028 533 001
+377 45 919 991
+377 45 457 467

 Air Munich - Macedonia MACEDONIA

Skopje: Mobil:   023 23 33 20
+389 70 60 73 03

Para Udhëtimit


Check-In
U rekomandohet pasagjerëve që, për fluturime me Air Munich mundësisht të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse CHECK - IN  sportelet mbyllen 50 minuta përpara
nisjes.
 
Dokumentet e udhëtimit
Pasagjeri është personalisht përgjegjës që të ketë me vete dokumente të vlefshme identifikimi, të cilat u përgjigjen rregullave qe rekomandon kompania me te cilen fluturon  Air Munich si dhe rregullave për hyrje në vend të secilit cak të fluturimit. Gjobat, dënimet me të holla, pagesat ose harxhimet e çdo lloji si pasojë e mospërfilljes së këtyre rregullave duhet të barten nga vetë pasagjeri. Për të siguruar respektimin e rregullave, Air Munich rekomandon që për të gjitha fluturimet të bartet me vete pasaporta e vlefshme dhe viza e vlefshme,nese e nevojshme.
 
Foshnjat & shoqërimi
Në qoftë se fëmijët udhëtojnë të pashoqëruar, atëherë vlejnë rregullat ndërkombëtare për të ashtuquajturit Unaccompanied Minors (UM), në mënyrë që edhe pasagjerët e vegjël të mbërrijnë të sigurt në cakun e tyre. Për një udhëtim të tillë special, përgatituni me kujdes së bashku me fëmijën ose fëmijët tuaj. Udhëzim: për fëmijë të pashoqëruar nuk është e mundur të bëhet rezervimi online.
 
Air Munich i definon fëmijët e pashoqëruar si më poshtë:
  • Fëmijë midis moshës 5 dhe 11-vjeçare; pa person shoqërues prej moshës  15-vjeçare
  • Fëmijë midis moshës 3 dhe 5-vjeçare; me person shoqërues midis moshës 12 deri në 15-vjeçare
  • Sipas dëshirës së prindërve përkujdesja mund të bëhet edhe për fëmijët midis moshës 12 dhe 18-vjeçare.
Rezervimi i fluturimit është i mundur të bëhet vetëm nga prindërit ose nga personi që e pret në Aeroport arritjen e fëmijës. Përgatisni të gjitha dokumentet e nevojshme për udhëtim. 
 
Personat me të meta
Në Aeroport ose në Bord - Air Munich i mbështet njerëzit me të meta me shumë shërbime ndihmëse, varësisht nga situata. Në Aeroportin e Minhenit dhe të Prishtinës për pasagjerët me të meta kujdeset personeli i shkolluar posaçërisht për këtë punë. Në shumicën e Aeroporteve ju ofrojmë karroca invalidësh dhe mjete transporti me personel shoqërues, për nisje dhe mbërritje. Në Aeroplanët tanë mund të hiqen mbështetëset për duar. Ju rekomandojmë pasagjerëve me karrocë invalidësh që të lajmërohen në sportelin Check-In 2ore para fluturimit.


Air Munich ju deshiron  fluturim te Kendshem.

 

 

Air Munich
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.