BASEL - PRISHTINAab 169.99 Sfr *

DÜSSELDORF - PRISHTINAab 99.99 € *

STUTTGART - PRISHTINAab 200.99 € *

MÜNCHEN - PRISHTINAab 100.99 € *

MALMO - PRISHTINAab 79.99 € *

GÖTEBORG Landvettern - PRISHTINAab 79.99 € *HELSINKI - PRISHTINAab 109.99 € *

DORTMUND - PRISHTINAab 149.99 € *

BREMEN - PRISHTINAab 99.99 € *


slideshow -->
Air Munich

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga :
Deri:
Kthimi nga :
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Contact Center

 Air Munich - Deutschland Germany

München:
Düsseldorf:
Stuttgart:
Mobil:
089 41 616 693
0211 7495 1163
0711 2172 0493
+49 176 375 02028

 Air Munich - Schweiz Switzerland

Basel:
Zürich:
Mobil:
061 588 0507
044 500 3700
+41 79 4657 702

 Air Munich - AUSTRIA Austria

Mobil:
072 0518 893

 Air Munich - Schweiz SWEDEN

Malmö:

Mobil:
040 668 8115
040 693 5666
+41 79 4657 702

 Air Munich - ITALY ITALY

Verona:
045 786 0379

 Air Munich - FRANCE FRANCE

Lyon:
04654 30 680

 Air Munich - Schweiz Kosovë

Prishtina:
Mitrovica:
Mobil:
Mobil:
038 410 666
028 533 001
+377 45 919 991
+377 45 457 467

 Air Munich - Macedonia MACEDONIA

Skopje: Mobil:   023 23 33 20
+389 70 60 73 03

MIRË SE VINI TE AIR MUNICH


AIR MUNICH është një Agjenci Turistike me tradite shumëvjeçare ne treg.

Afër fluturimeve Charter nga Gjermania, Zvicra dhe Italia për ne Prishtine, Tirane dhe Shkup, AIR MUNICH ofron edhe fluturime te rregullta  dhe çdo dite për ne mbare Boten.

Ju mirëpret AIR MUNICH!

 

Air Munich
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.