BASEL - PRISHTINAab 70 Sfr *

DÜSSELDORF - PRISHTINAab 50 € *

STUTTGART - PRISHTINAab 30 € *

MÜNCHEN - PRISHTINAab 40 € *

slideshow -->
Air Munich

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Von:
Nach:
Rück. von:
Rück. nach:
Hinreise am
Rückreise am
Flüge suchen

Contact Center

 Air Munich - Deutschland Germany

München:
Düsseldorf:
Stuttgart:
Mobil:
089 41 616 693
0211 7495 1163
0711 2172 0493
+49 176 375 02028

 Air Munich - Schweiz Switzerland

Basel:
Zürich:
Mobil:
061 588 0507
044 500 3700
+41 79 4657 702

 Air Munich - AUSTRIA Austria

Mobil:
072 0518 893

 Air Munich - Schweiz SWEDEN

Malmö:

Mobil:
040 668 8115
040 693 5666
+41 79 4657 702

 Air Munich - ITALY ITALY

Verona:
045 786 0379

 Air Munich - Schweiz Kosovë

Prishtina:
Mitrovica:
Mobil:
Mobil:
038 410 666
028 533 001
+377 45 919 991
+377 45 457 467

 Air Munich - Macedonia MACEDONIA

Skopje: Mobil:   023 23 33 20
+389 70 60 73 03

Impressum


AIR MUNICH
Mbretresha  Teute  B/9
40000 Mitrovicë
Kosova


Prishtine: +381 38 410 666
Mitrovice: +381 28 533 001
Fax :  +49 89  416 166939

Email: info@airmunich.eu
Internet: www.airmunich.eu


 

Mohim - Sqarim

Të gjitha lidhjet në këto faqe janë referenca të palës së tretë.  Për ligjshmërinë e faqet e lidhura janë përgjegjës pronarët e tyre. Për çdo përmbajtje të faqeve të tilla jo të shëndoshë ligjore, ne distancohemi tërësisht. Nëse ju keni ndonjë vërejtje apo sugjerime për faqet e tilla, ju lutem përdorni të dhënat e përkatëse të kontaktit.
Ju lutemi keni parasysh të drejtën e autorit e fotografive në këtë faqe. Pa pëlqimin e shprehur, nuk mund të përdorni ilustrime dhe tekstet për riprodhimin privat apo komercial, kopjimin, modifikimin, ose shitjen tek palëve të treta.

 

Air Munich
Bitte verwenden Sie entweder Firefox > 3.x oder IE > 6, und stellen Sie sicher, dass Javascript aktiviert ist.