Oferta Speciale & Destinacionet

Special Offer BREMEN

BREMEN-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 15:00

Çmimi prej

249.99,-

Special Offer DORTMUND

DORTMUND-
PRISHTINA

 • Me., 24 JUL
 • 15:45

Çmimi prej

279.99,-

Special Offer DÜSSELDORF

DÜSSELDORF-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 15:25

Çmimi prej

329.99,-

Special Offer MEMMINGEN

MEMMINGEN-
PRISHTINA

 • Me., 24 JUL
 • 09:05

Çmimi prej

209.99,-

Special Offer GÖTEBORG Landvettern

GÖTEBORG Landvettern-
PRISHTINA

 • Me., 24 JUL
 • 22:40

Çmimi prej

259.99,-

Special Offer HELSINKI

HELSINKI-
PRISHTINA

 • Sht, 27 JUL
 • 00:20

Çmimi prej

159.99,-

Special Offer MULHOUSE (MLH)

BASEL-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 06:00

Çmimi prej

439.99,- CHF

Special Offer MALMO

MALMO-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 22:40

Çmimi prej

329.99,-

Special Offer STUTTGART

STUTTGART-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 17:40

Çmimi prej

279.99,-

Special Offer MÜNCHEN

MÜNCHEN-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 17:05

Çmimi prej

229.99,-

Special Offer NYMBERG

NYMBERG-
PRISHTINA

 • Sht, 27 JUL
 • 11:05

Çmimi prej

279.99,-

Special Offer PADERBORN-LIPPSTADT

PADERBORN-LIPPSTADT-
PRISHTINA

 • E marte, 23 JUL
 • 07:55

Çmimi prej

279.99,-

01

Ne jemi Air Munich

Që nga viti 2006 ne kemi qenë gjithmonë urë lidhëse e klientëve tanë për në atëdhe. Me linjat e rregullta nga Prishtina, Shkupi dhe Tirana për në Metropolet Evropiane të shumta Air Munich ju ka mundësuar që të jeni gjithmonë pranë familjes me fluturime direkte.

Vazhdo leximin
Ne jemi Air Munich

“ Të udhëtosh është të jetosh ”

- Hans Christian Andersen

 • Air Munich

  Search

 • Air Munich

  Book

 • Air Munich

  Travel

 • Air Munich

Ofertat më të mira për ju!

Air Munich ju njofton çdo herë për ofertat më të mira dhe më të lira.

Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich
Air Munich

Fakte për udhëtime!

3 pyetjet më të shpeshta

3 pyetjet më të shpeshta

1. Sa kg bagazh lejohen dhe sa është çmimi për bagazh...
2. Për ndryshim apo anulim të biletave ...

Vazhdo leximin
Rezervoni online!

Rezervoni online!

Air Munich ju ofron të gjitha shërbimet me metodat më bashkëkohore në internet...

Vazhdo leximin
Fluturime direkte nga Skandinavia

Fluturime direkte nga Skandinavia

Air Munich gjithmonë ju ka mundësuar atëdhetarëve që të jenë sa më afër shtepisë.

 

Vazhdo leximin
Fluturime direkte nga Zvicra

Fluturime direkte nga Zvicra

Njëra nga pikat kryesore është dhe Zvicra.
Zvicra si njëri nga shtetet më të bukura Evropiane...

Vazhdo leximin
Fluturime direkte nga Gjermania

Fluturime direkte nga Gjermania

Air Munich është urë lidhëse për në atëdhe. Destinacionet qe i ofron Air Munich janë duke u zgjëruar...

Vazhdo leximin
Zgjërimi i linjave 2021/2024

Zgjërimi i linjave 2021/2024

Air Munich ka zgjëruar linjat nga aeroportet Evropiane për në Prishtinë. Në vitin 2021/2022 ka sjellë shumë risi...

Vazhdo leximin