BASEL - PRISHTINAab 41 Sfr *

DÜSSELDORF - PRISHTINAab 41 € *

STUTTGART - PRISHTINAab 41 € *

MÜNCHEN(MUC) - PRISHTINAab 51 € *

MALMO - PRISHTINAab 49 € *

GÖTEBORG Landvettern(GOT) - PRISHTINAab 59 € *

slideshow -->
Air Munich
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.