BASEL - PRISHTINAab 39.99 Sfr *

DÜSSELDORF - PRISHTINAab 89.99 € *

STUTTGART - PRISHTINAab 100.99 € *

MÜNCHEN - PRISHTINAab 130.99 € *

MALMO - PRISHTINAab 99.99 € *

GÖTEBORG Landvettern - PRISHTINAab 99.99 € *HELSINKI - PRISHTINAab 109.99 € *

DORTMUND - PRISHTINAab 109.99 € *

BREMEN - PRISHTINAab 159.99 € *


slideshow -->

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Nga :
Deri:
Kthimi nga :
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
Air Munich
Air Munich

Mirë se vini të AIR MYNIH


AIR MUNICH është një Agjenci Turistike me tradite shumëvjeçare ne treg.
Afër fluturimeve Charter nga Gjermania, Zvicra dhe Italia për ne Prishtine, Tirane dhe Shkup, AIR MUNICH ofron edhe fluturime te rregullta  dhe çdo dite për ne mbare Boten. Ju mirëpret AIR MUNICH!

Hyrja / MY BOOKING: Agjencionet - Emri juaj përdorues, Kunden - Emaili Juaj.

Login:     Shifra sekrete: Login

Air Munich

Fluturimet & Çmimet në PRISHTINA

STUTTGART
Mer, 07.12
DÜSSELDORF
Mer, 07.12
STUTTGART
Mer, 07.12
MÜNCHEN
Mer, 07.12
MULHOUSE (MLH)
Mer, 07.12

Fluturimet & Çmimet nga PRISHTINA

DÜSSELDORF
Mer, 07.12
DÜSSELDORF
Mer, 07.12
STUTTGART
Mer, 07.12
STUTTGART
Mer, 07.12
MULHOUSE (MLH)
Mer, 07.12

* Flug eine Richtung, alle Preise verstehen sich inkl. Steuern und Gebühren, Technische- und Preisänderungen vorbehalten.

Rezervo dhe paguani online

 Rezervo dhe paguani online
Infos für Sonderangebote:
Emaili:
MobileNr.(SMS):
Send
Air Munich

Bagazhi i pataksuar

 Bagazhi i pataksuar

Die Freigepäckgrenze für aufgegebenes Gepäck beträgt 20 kg je Passagier.

lexo më tutje

Reisen mit Kindern

 Reisen mit Kindern

Bitte geben Sie bei der Flugbuchung die Alter ihrer Kinder an...

lexo më tutje

Immer auf dem Laufenden

 Immer auf dem Laufenden

Verpassen Sie keinen Flug von uns
Unsere Flugplan

lexo më tutje

Aktuelles bei Air Munich

 Air Munich - NEWS

Auf dem Laufenden bleiben. Immer über die aktuelle informieren

lexo më tutje

Air Munich

Germany - München
089 416 16 693

Düsseldorf:     0211 7495 1163

Stuttgart:         0711 2172 0493

Mobil / Viber:  +49 176 375 02028


SWEDEN:     +46 40 668 8115

FRANCE:       +33 4654 30 680

Switzerland - Basel:
061 588 0507

Zürich:     +41 44 500 3700

Mobil:  +41 79 4657 702

ENGLAND:   +44 1582 228 106

AUSTRIA:      +43 72 051 88 93
ITALY:     +39 045 786 0379

Kosovë - Prishtina:
038 410 666

Mitrovica:     028 533 001

Mobil:   +377 45 919 991

Mobil:   +377 45 457 467

MACEDONIA
Skopje: 023 23 33 20

Mobil:     +389 70 60 73 03

Air Munich
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.